Welcome to the 82nd Airborne Division - A United Sim Army Team
 
Search  
Main Menu
Home
Signup & Join!
Roster
AA Game Servers
82nd #1
82nd #2
82nd 2.8.5

ArmA Information
Forum
Most Recent
Most Viewed
Most Active
Since Last Visit

News
Submit
Archive
Topics

Server Donation
Dallas Server Fund
$40.62 (160%!) Goal: $25
Due: 1st


Information & History

Recent Donors:
Wahoo_NM_RIAC
May 27, 2018
82nd_S2_MAJ=Killa$
Feb 26, 2018
82nd_S3_MAJ=Whoopin
Feb 10, 2018
82nd_H2P_2LT=Pain
Jan 21, 2018

Expand/Collapse
 
Expand/Collapse
/  Forum Index
   /  Fire Support
/  aa2 servers
Print Topic 
View:  Goto page ( 1 | 2 Next )

Visitor Re: aa2 servers








Originally posted by: 82nd_E1P_1SG=Talia
Hooah!
»8/19/2009 11:25

Account Deleted Re: aa2 servers




Joined: 6/6/2006
Posts: 65514
From:


Originally posted by: 82nd_COE_CPT=Bravo
Ok i switched name back to 1SG for 24 hrs then back to 2LT and account works fine now. Thanks for all the replys and the help HOOAH!!
»8/19/2009 9:34 Profile Visit Website

Account Deleted Re: aa2 servers




Joined: 6/6/2006
Posts: 65514
From:


Originally posted by: 82nd_COE_CPT=Bravo
Ok i redid everything, I can get on lots of servers but ours. Iam going to try switching my name back to 1SG for 24 hrs then back to 2LT see if that may fix it. Thanks for all your help with this issue. Hopefuly i can get this fix asap
»8/17/2009 12:03 Profile Visit Website

Account Deleted Re: aa2 servers




Joined: 6/6/2006
Posts: 65514
From:


Originally posted by: 82nd_COE_CPT=Bravo
ok reinstall was a no go. I will have to reinstall again due to now i get all kinds of errors and cant load the game, Ill repost soon as the reinstall is done HOOAH
»8/16/2009 16:57 Profile Visit Website

Account Deleted Re: aa2 servers




Joined: 6/6/2006
Posts: 65514
From:


Originally posted by: 82nd_COE_CPT=Bravo
Ok, I reinstalled aa2 so i am hopeing this fixxes it.

I tryed to do what u posted shad in the post under this one. It wont let me delete anything in that file. i right clicked and made sure it wasnt only attributes. and for Americas Army/system/pb/pbcl.log it doesnt have a log file for me. I reinstalled checking out game now ill post an update on status
»8/16/2009 16:49 Profile Visit Website

82nd_DXO_COL=Shad Re: aa2 servers

Colonel (COL)


Joined: 6/6/2006
Posts: 1749
From: Oklahoma City, OK


Quote:

82nd_A1P_2LT=Bravo wrote:
ok checking logs

ok i went to Americas Army/system/armyops.log

it doesnt show many anything about being kicked

04/23/09 00:12:53 Log: Log file open, 04/23/09 00:12:53
04/23/09 00:12:53 Init: Name subsystem initialized
04/23/09 00:12:53 Init: Detected: Microsoft Windows Vista 6.0 (Build: 6001)
04/23/09 00:12:53 Init: Detected: Microsoft Windows NT 6.0 (Build: 6001)
04/23/09 00:12:53 Init: Unreal Version: 3339


That file is updated everytime you start AA - you'll need to fix it. The kick errors will be at the end of the file. Make sure AA isn't running, edit the file, leave a blank line, save it. Make sure it is not read only attributes (right click properties) .
When you start AA then close AA, it should be updated with new information. When you get the kick that info should be at the end of the file.
You might also check the Americas Army/system/pb/pbcl.log as well, it's the PunkBuster log.
»8/16/2009 16:22 Profile Visit Website

Account Deleted Re: aa2 servers




Joined: 6/6/2006
Posts: 65514
From:


Originally posted by: 82nd_1BX_MAJ=August
Bad name can also be because the server you try to get on has our tags banned and such.
»8/16/2009 14:30 Profile Visit Website

Account Deleted Re: aa2 servers




Joined: 6/6/2006
Posts: 65514
From:


Originally posted by: 82nd_COE_CPT=Bravo
I hear ya justin we will get it figured out one way or another lol. Hopefuly soon !

Back to my logs, I scanned computer for logs on aa2, The ones i posted a few posts downs are the only ones i can find for aa2. Not sure my next step on this issue
»8/16/2009 14:04 Profile Visit Website

Visitor Re: aa2 servers








Originally posted by: 82nd_3BX_MAJ=Gary
Just to mention it, Tim had the exact same problem at one point.
»8/16/2009 13:01

Visitor Re: aa2 servers








Originally posted by: 82nd_B1_CPL=Justin
Bravo This is happending to me now, first time i joined and it closed down my game with no critical or anything. the next times i try to join i can't join it just disconnects me before i can get onto the server..
»8/16/2009 11:21

View:  Goto page ( 1 | 2 Next )

Users Online: 1 Users are browsing this forum
In total there are 1 users online. [ Administrator ] [ Moderator ]
1 Anonymous Users
0 Registered Users:
Print Topic 
You cannot post.
You cannot reply.
You cannot edit.
You cannot delete.
You cannot add polls.
You cannot vote.
You cannot attach files.