Welcome to the 82nd Airborne Division - A United Sim Army Team
 
Search  
Main Menu
Home
Signup & Join!
Roster
AA Game Servers
82nd #1
82nd #2
82nd 2.8.5

ArmA Information
Forum
Most Recent
Most Viewed
Most Active
Since Last Visit

News
Submit
Archive
Topics

Server Donation
Dallas Server Fund
$40.62 (160%!) Goal: $25
Due: 1st


Information & History

Recent Donors:
Wahoo_NM_RIAC
May 27, 2018
82nd_S2_MAJ=Killa$
Feb 26, 2018
82nd_S3_MAJ=Whoopin
Feb 10, 2018
82nd_H2P_2LT=Pain
Jan 21, 2018

Expand/Collapse
 
Expand/Collapse
/  Forum Index
   /  Fire Support
/  82nd Tags and AA3
Print Topic 
View: 

Account Deleted Re: 82nd Tags and AA3




Joined: 6/6/2006
Posts: 65514
From:


Originally posted by: 82nd_1BX_MAJ=August
I will try it :)
Thanks
»1/13/2010 21:47 Profile Visit Website

82nd_DXO_COL=Shad Re: 82nd Tags and AA3

Colonel (COL)


Joined: 6/6/2006
Posts: 1749
From: Oklahoma City, OK


You have an AA3 Account name, which isn't related to your game name. You have a game name(s), each tied to a seperate honor/training track.
If you go to account settings, there is a CLAN setting to put in the prefix example I listed in the 1st post.
This allows for rank changes.
The only problem with this method is that the game names are unique, and you cannot change them, just delete them and start training over again. You couldn't pick "John" for example. In fact, "Shad" was already taken.
If there was a way to omit your game name and just have the prefix/suffix listed, we might explore that.

--
My Computer
»1/13/2010 16:49 Profile Visit Website

Account Deleted Re: 82nd Tags and AA3




Joined: 6/6/2006
Posts: 65514
From:


Originally posted by: 82nd_1BX_MAJ=August
When I connected to AA3, I saw a box asking me for my clan.
Should I input the 82nd tag on there or on the AA3 account website?also, what exactly do I need to input?
»1/12/2010 10:20 Profile Visit Website

82nd_DXO_COL=Shad 82nd Tags and AA3

Colonel (COL)


Joined: 6/6/2006
Posts: 1749
From: Oklahoma City, OK


Now that AA3 supports names, you can have your 82nd tags now.
Unit/Clan Name for me would be: "-82nd_DXO_COL="

With my soldier name being "Shad", I now show up in AA3 as "82nd_DXO_COL=Shad"

The negative sign means it is a prefix tag to your soldier name. In otherwords, your soldier name automatically gets put after the '='
I have verified that this works. The only remaining problem is that you cannot change your soldier name, which, in a way, is better. You can now have more than 19 characters.

Also, new recruit emails sent out to applicants once you place them will now give these instructions, as well as the updated BattleTracker instructions.
»7/20/2009 4:41 Profile Visit Website

View: 

Users Online: 1 Users are browsing this forum
In total there are 1 users online. [ Administrator ] [ Moderator ]
1 Anonymous Users
0 Registered Users:
Print Topic 
You cannot post.
You cannot reply.
You cannot edit.
You cannot delete.
You cannot add polls.
You cannot vote.
You cannot attach files.